Meerssense Toekomstwandelingen uitgesteld

De gemeente had zich erop verheugd om tijdens de Toekomstwandelingen met mensen te mogen praten over de toekomst van Sfeervol Meerssen. De wandelingen zouden op 26 en 27 november gelopen worden. Door de corona-ontwikkelingen zijn de wandelingen uitgesteld.

Nieuw moment
“We hadden een schitterend programma gepland, waarin we tijdens een wandeling echt met elkaar in verbinding zouden komen om te praten over het centrum van Meerssen en de Markt,” aldus de gemeente. De gemeente vindt het vervelend dat ze de eerste Toekomstwandelingen door de corona-ontwikkelingen moeten uitstellen. “We kijken nu uit naar een nieuw moment,“ laat de gemeente weten.

Foto: gemeente Meerssen

Lees vorig bericht

RVU zoekt bedieners AED

Lees volgend bericht

Nieuwe bestemming Ryanair vanaf MAA naar Londen