Allegria verplaatst adventsconcert naar kerk in Rothem

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kunnen de geplande concerten van Allegria op 11 en 12 december in het Leopoldskerkje niet doorgaan. Er is te weinig plaats voor de bezoekers om de vereiste 1,5 meter afstand te kunnen aanhouden. In plaats daarvan geeft het ensemble op zondag 12 december om 14.30 uur één adventsconcert in de Heilig Hart van Jezuskerk in de Kerkstraat in Rothem.

Geldig coronatoegangsbewijs
Om toegang te krijgen tot dit concert moeten koorleden en bezoekers vanaf 13 jaar een geldig coronatoegangsbewijs laten zien. Vanaf 14 jaar moet daarnaast nog een ID-bewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) worden getoond. Voorts moeten bezoekers die niet tot één huishouden behoren onderling 1,5 meter afstand in acht nemen. Daar is in de kerk voldoende ruimte voor. Als extra veiligheidsmaatregel vraagt Allegria aan de bezoekers om op basis van vrijwilligheid gedurende het concert een mondkapje te dragen. Bij klachten, blijf dan thuis.

Aan- en afmelden
Mensen die zich hebben aangemeld voor een van de concerten in het Leopoldskerkje hoeven dat niet opnieuw te doen. Die reservering blijft van kracht voor de kerk in Rothem. Zijn er mensen die zich hebben aangemeld maar willen of kunnen niet komen worden verzocht zich af te melden. Belangstellenden die alsnog willen komen wordt gevraagd zich aan te melden. Aanmelden of afmelden kan via allegria@ziggo.nl of telefonisch op 06 – 211 52 395. De deuren van de kerk in Rothem gaan om 14.00 uur open.

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 47-2021: Verscherpte corona maatregelen, Jeugdcarnaval Bunde gered & 180 meldingen

Lees volgend bericht

RVU schaft AED aan na voorval met speler: ‘Bij hartstilstand de enige redding’