Man uit Meerssen aangehouden voor ongeregeldheden tijdens MVV-Roda

Een man uit Meerssen is aangehouden voor ongeregeldheden tijdens de derby tussen MVV en Roda op 29 oktober. Dat heeft de politie maandag bekend gemaakt. De politie arresteerde vijf mannen op zondag en maandag. Ze komen uit Maastricht, Eijsden-Margraten, Beekdaelen en Meerssen. De leeftijden van de verdachten liggen tussen de 27 tot 50 jaar. Alle verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De politie sluit verder aanhoudingen niet uit.

Mobiele Eenheid
Tijdens de derby raakten zes politieagenten en twee stewards gewond. De scheidsrechter besloot op 29 oktober de wedstrijd te staken omdat er vuurwerk op het veld werd gegooid. Ook dreigden supporters het veld op te gaan. Alle spelers gingen naar de kleedkamers en de Mobiele Eenheid moest er aan de pas komen om de rust terug te laten keren. Maandag werd het resterend gedeelte van de wedstrijd uitgespeeld. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Lees vorig bericht

Latjetrap met het damesteam van VV Bunde

Lees volgend bericht

Voetganger aangereden in Bunde: traumahelikopter opgeroepen