Scouting Geulle brengt het vredeslicht tot aan de voordeur

Het vredeslicht wordt jaarlijks ontstoken in Bethlehem door een kind en daarna verspreid door kinderen over de hele wereld. Zo ontstaat er al meer dan 25 jaar vlak voor Kerstmis vanuit dat ene kleine vlammetje een oceaan van licht. Voor even vormen die vlammetjes samen een vuurtoren, die in het donker ons de weg wijst naar de vrede.

Vredeslicht delen
Scouts zorgen vanaf het ontsteken van de vlam voor de verspreiding tot in de kleinste dorpen. Scouting Geulle ontvangt het licht op zaterdag 12 december. Dit vredeslicht willen zij graag met de mensen delen, zodat er samen een keten van licht wordt gevormd, als teken van vrede en vriendschap.

Gebracht tot aan de voordeur
Door de huidige coronamaatregelen is het niet mogelijk om mensen te ontvangen op de scoutinglocatie. Daarom gaat Scouting ook dit jaar weer het vredeslicht op bestelling rondbrengen. Belangstellenden kunnen tegen kosten een Vredeslicht en losse kaarsen bestellen via vredeslicht@scoutinggeulle.nl, Scouting brengt het vredeslicht in de week na 12 december binnen de gemeente Meerssen tot aan de voordeur.

Lees vorig bericht

’60 gezinnen werden afgelopen jaar ondersteund door Ruggesteun’

Lees volgend bericht

Cijfers tonen daling: 280 besmettingen in Meerssen