Cijfers tonen daling: 280 besmettingen in Meerssen

Het aantal besmettingen in Meerssen vertoont een daling. De afgelopen week werden er in Meerssen 280 mensen positief getest. De week daarvoor waren dat er 301. De afgelopen zeven dagen is er één Meerssenaar opgenomen in het ziekenhuis en is er één iemand overleden aan de gevolgen van het virus.

Uitbraken
Inmiddels zijn in Meerssen op meerdere locaties uitbraken geweest van het virus. Meerdere scholen in Meerssen hebben besloten de deuren te sluiten. Vorige week kwam daar het Stella Maris College bij. Tevens zijn meerdere evenementen afgelast zoals de Santa Run, informatieavonden en blijft voorlopig ontmoetingspunt de Ketel dicht.

Lees vorig bericht

Scouting Geulle brengt het vredeslicht tot aan de voordeur

Lees volgend bericht

‘Karate is niet alleen een sport, maar ook kunst’