Coronabesmettingen dalen verder: 236 mensen positief getest

Het aantal coronabesmettingen in Meerssen is verder gedaald De afgelopen week werden er in Meerssen 236 mensen positief getest. De week daarvoor waren dat er 280. De afgelopen zeven dagen is er één Meerssenaar opgenomen in het ziekenhuis en zijn er drie mensen overleden aan de gevolgen van het virus. Vorige week stond de teller op een overlijden.

Uitbraken
Inmiddels zijn in Meerssen op meerdere locaties uitbraken geweest van het virus. Meerdere scholen in Meerssen besloten eerder om hun deuren te sluiten. Het Stella Maris College is een tijd gesloten geweest, maar gaat donderdag weer open. Tevens zijn een aantal evenementen afgelast zoals de Santa Run, kerstvieringen en informatieavonden.

Lees vorig bericht

Vleermuizen in overgebleven muur: sloop pas in augustus volgend jaar

Lees volgend bericht

Stella Maris College donderdag weer open