Stella Maris College donderdag weer open

Het Stella Maris College gaat donderdag weer open. De school besloot eerder om twee weken dicht te gaan vanwege het oplopend aantal coronabesmettingen. Ook waren leraren positief getest of gingen in quarantaine. “De situatie maakt dat we het onderwijs niet langer goed georganiseerd krijgen omdat veel collega’s thuis moeten blijven en we klassen naar huis hebben moeten sturen”, aldus de school in een eerdere brief. Het Stella Maris College besloot afgelopen maandag om weer open te gaan.

Online
Tijdens de periode dat de school dicht was kregen leerlingen afstandsonderwijs. Het is niet de enige school in Meerssen die een tijd lang over gingen op online-onderwijs. De basisscholen de Lindegaerd in Rothem en Franciscus in Bunde zijn een periode dicht geweest.

Cijfers
Het aantal coronabesmettingen in Meerssen vertoont een daling. De afgelopen week zijn er 236 mensen positief getest. Lees meer over de coronabesmettingen hier.

Lees vorig bericht

Coronabesmettingen dalen verder: 236 mensen positief getest

Lees volgend bericht

Waarom is de beschermingsnorm in het Heuvelland lager dan in de rest van Limburg?