Dani in de Braekt CDA kiest voor onverkiesbare plek verkiezingslijst

In een bericht van het CDA op Facebook maakt gemeenteraadslid Dani in de Braekt bekend dat hij tijdens de algemene ledenvergadering van het CDA meegedeeld heeft dat hij niet op een verkiesbare plek op de CDA verkiezingslijst gaat staan.

Bewuste keuze
In de Braekt verwoord zijn beslissing als volgt ” Tijdens de afgelopen ALV van onze CDA afdeling heb ik medegedeeld dat ik niet op een verkiesbare plek wil op de volgende kieslijst. Dit is een bewuste keuze van mij persoonlijk, omdat ik de komende tijd graag wil gebruiken voor mijn studie en privé. Dit omdat ik in een fase in mijn leven ben gekomen waarin het een en ander zal gaan veranderen.”

Blijft lokale CDA afdeling steunen
In de Braekt blijft het CDA trouw. “Natuurlijk steun ik mijn lokale CDA afdeling door lager op de kieslijst te staan. Mijn plekje komt dus vrij!” Het CDA roept nog mensen op die zich kandidaat willen stellen voor de kieslijst. De gemeenteraadsverkiezingen vinden op 14, 15 en 16 maart 2022 plaats.

Lees vorig bericht

Kerstconcert Meerssens Mannekoor verschoven naar volgend jaar

Lees volgend bericht

De Staat van de Raad #17: ‘Deltaplan van Meerssen’ en wie wordt de CDA-lijsttrekker?