Kerstconcert Meerssens Mannekoor verschoven naar volgend jaar

Het kerstconcert van het Meerssens Mannekoor dat in de kerk van Rothem gehouden zou worden gaat niet door. Het bestuur van het Mannenkoor schrijft op hun website “In verband met de nieuwe coronamaatregelen, de onzekere vooruitzichten en de oplopende besmettingen in onze eigen omgeving kan het kerstconcert dat gepland was op zaterdag 18 december helaas niet doorgaan”.

17 december 2022
Het Meerssens Mannenkoor laat laat in de Geulbode weten dat het Kerstconcert met de medewerking van de sopraan Marleen Everink en het Blazersensemble Zuiderwind is doorgeschoven naar zaterdag 17 december 2022 op dezelfde locatie. Het Meerssens Mannenkoor hoopt dat het kerstconcert dan wel door kan gaan.

Foto: Meerssens Mannenkoor kerstconcert 2019

Lees vorig bericht

Dit is waarom wateroverlast in Meerssen zo complex is

Lees volgend bericht

Dani in de Braekt CDA kiest voor onverkiesbare plek verkiezingslijst