Kerstavond Sint Apollonia Geulle gaat niet door

Vrouwenbond Sint Apollonia uit Geulle laat weten dat de kerstactiviteit door corona dit jaar niet doorgaat. Zij hebben ook al moeten afzien van de Pieten pakjesavond.

Landelijke maatregelen
Het bestuur schrijft aan de leden: “Wat hadden wij dit bericht graag anders willen schrijven. Helaas hebben we landelijk maar zeker ook in eigen omgeving nog veel mensen die corona hebben. De genomen landelijke maatregelen blijven nog van kracht, sterker nog ze zijn onlangs weer aangescherpt. Wij waren er klaar voor om samen de Pieten pakjesavond te beleven maar de Pieten konden niet naar ons toekomen.”

Tot en met Driekoningen geen activiteiten
Zij vervolgen hun bericht met: “Ook heeft de Kerstman al aangegeven dat wij dit jaar voor de tweede maal geen kerstavond kunnen organiseren. Als bestuur hebben wij nu besloten om t/m driekoningen geen activiteiten te organiseren. Het annuleren van onze activiteiten zal voor vele van onze leden een zware teleurstelling zijn. Voor ons als bestuur is dit ook een domper. Echter, willen wij ieder risico voorkomen.”

Programma 2022 is klaar
Het programma 2022 is klaar: ” wij verheugen ons als bestuur op het moment dat de bijeenkomsten weer op een verantwoorde wijze kunnen doorgaan. Wij hopen dat u allen als lezer van ons bericht gezond blijft en een mooie voorbereiding naar kerst zult hebben. U, als lid van onze vereniging, gaat voor de kerst nog een persoonlijk berichtje van de Kerstman ontvangen.”

Lees vorig bericht

De Staat van de Raad #17: ‘Deltaplan van Meerssen’ en wie wordt de CDA-lijsttrekker?

Lees volgend bericht

Computercursus voor beginners