De Kloomp weer in halve finale LVK

De Kloomp is het dit jaar weer gelukt de halve finale van het LVK te behalen. Zij doen dit met de schlager “Mèh waal mer eine kjèr”. Er waren 146 inzendingen dit jaar voor het LVK en 44 schlagers dingen mee naar de finale. De Kloomp staat gepland in de eerste halve finale die op vrijdag 14 januari wordt uitgezonden via L1.

Mien eerste graote leefde
Erick Reck en Charel Jeuken uit Meerssen staan als componisten met de schlagerMien eerste graote leefde” gebracht door Kelly van de Lump voor Beek ook in de halve finale die op 14 januari wordt gehouden.

Beluister het nummer van de Kloomp:

Lees vorig bericht

Uitgelicht vanuit de bieb: sociale functie, mentale gezondheid en kind van de waarheid

Lees volgend bericht

Wat kan Meerssen doen om klimaatverandering tegen te gaan?