Gemeente zoekt medewerkers stembureaus Gemeenteraadsverkiezingen

Op maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 maart 2022 zijn de Gemeenteraadsverkiezingen. De gemeente heeft nog mensen nodig bij het stembureau om de verkiezingen in goede banen te leiden. Iedereen van 18 jaar of ouder kan zich aanmelden als lid van het stembureau. Voor het werken op het stembureau ontvangen de vrijwilligers een vergoeding van de gemeente.

Aanmelden en coronamaatregelen
Mensen die 18 jaar of ouder zijn en interesse hebben om in een stembureau te willen werken kunnen informatie vinden op www.elkestemtelt.nl. Mensen kunnen zich met naam en adres aanmelden via verkiezingen@meerssen.nl. Er wordt rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen, zodat iedereen veilig kan werken.

Lees vorig bericht

Daling zet voort: 182 nieuwe besmettingen

Lees volgend bericht

Vuurwerkverbod gemeente Meerssen tijdens jaarwisseling