Dirigent GMK Paul Mestrom overleden

Dirigent Paul Mestrom van het Gäöls Mannenkoor (GMK) is op 68-jarige leeftijd op 10 december overleden. Mestrom was sinds 2008 dirigent van het GMK.

Bracht koor naar hoger muzikaal niveau
In de overlijdens annonce laat het mannenkoor weten dat onder zijn enthousiaste en energieke leiding hij het koor naar een hoger muzikaal niveau heeft gebracht. Het koor schrijft verder in het overlijdensbericht: “met veel plezier en groot vakmanschap heeft hij voor ons vele muziekwerken bewerkt en ingezongen. Ondanks zijn slopende ziekte hielden de liefde voor muziek en zijn GMK hem op de been. Wij verliezen in hem een kundig musicus, maar ook een goede vriend,” aldus de beschermheer, bestuur, dirigente en leden van het Gäöls Mannenkoor.

Lees vorig bericht

Andreas Pohle gekozen tot lijsttrekker van KIJK!!!

Lees volgend bericht

Archief gemeente niet in orde, papieren zonder verklaring vernietigd