Geen zittingen en prinsuitroeping Sjots en Sjeif Meerssen

In een bericht op Facebook maakt Sjots en Sjeif uit Meerssen bekend dat zij door de coronamaatregelen genoodzaakt zijn de prinsuitroeping en de dames- en herenzitting af te gelasten. Deze activiteiten zouden plaatsvinden op 7, 8 en 9 januari.

Voor de tweede keer
Het niet doorgaan van de zittingen en prinsuitroeping is al voor de tweede keer. Ook vorig jaar gooide de coronamaatregelen roet in het eten. Bij het bericht van de dameszitting laat Sjots en Sjeif weten dat zij al toewerken naar 2023. Daarnaast hoopt Sjots en Sjeif  dat er snel verbetering komt in de situatie zodat er alsnog een fijne carnaval gevierd kan worden.

Lees vorig bericht

Uit 2021! – Aflevering 1

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 50-2021: Harde Lockdown, Pelikaan & iconisch moment vastgelegd