Besmettingen Meerssen blijven dalen: 102 positieve tests

Het aantal coronabesmettingen in Meerssen blijft maar dalen. De afgelopen week testte 102 mensen positief. De week daarvoor waren dat er 182. De afgelopen zeven dagen zijn er twee Meerssenaren opgenomen in het ziekenhuis en is één iemand overleden aan de gevolgen van het virus. Vorige week was er ook één inwoner overleden.

Harde lockdown
Sinds zondag zit Nederland in een harde lockdown. Scholen, niet-essentiële winkels, musea, bioscopen en theaters zijn dicht. De lockdown geldt tot zeker 14 januari. Meerssense ondernemers reageerden teleurgesteld. Lees daar hier meer over.

Lees vorig bericht

Coronamaatregelen treffen Seniorenvereniging Bunde en Ut Zaelke

Lees volgend bericht

Wachtlijst huishoudelijke hulp steeds langer: ‘Wachttijden van 20 weken’