Eric Marees ook volgend seizoen trainer RVU

Het bestuur van RVU en hoofdtrainer Eric Marees hebben afgelopen week overeenstemming bereikt om hun samenwerkingsverband met een jaar te verlengen. Dat betekent dat Eric Marees voor het vierde achtereenvolgende seizoen de Rothemse hoofdmacht onder zijn hoede zal hebben. “Beide partijen zijn verheugd het partnership voort te zetten,“ laat RVU in een verklaring weten.

Vierde samenwerkingsovereenkomst
Dit is de vierde keer dat Marees een samenwerking aangaat met RVU. In maart 2018 nam hij het stokje over van toenmalige trainer Ron Crommen. Twee jaar geleden kwam hij terug bij RVU.  Marees was eerder trainer van Standard, VV Heidebloem, Sportclub’25, VV Schaesberg en RKSV Heer.

Lees vorig bericht

Bijdrage Oranje Fonds voor Stichting Veul Diech Good

Lees volgend bericht

Van der Laan schildert iconisch moment: ‘Auto van Hamilton niet zo mooi’