Stichting The Butterfly House zoekt nieuwe bestuursleden

Sinds 20217 realiseert  Stichting The Butterfly House spraakmakende projecten op het snijvlak tussen kunst, natuur en wetenschap waarbij participatie een belangrijke rol speelt. De stichting The Butterfly House is opzoek naar nieuwe bestuursleden. Ze zoeken een voorzitter, secretaris en penningmeester. Het huidige bestuur bestaat uit 3 leden waarvan er 2 terugtreden als bestuurslid. De stichting is opzoek naar “mensen die deel willen zijn van een vernieuwende stichting met een bijzondere missie.”

Vergaderen twee keer per jaar
Het bestuur van de stichting The Butterfly House vergaderd twee keer per jaar en heeft daarbij vooral een controlerende functie. Het bestuur controleert de financiële en inhoudelijke koers die gevaren wordt. Daarnaast is het bestuur mede verantwoordelijk voor het beleid van de stichting en input hierin wordt op prijs gesteld. De stichting laat weten dat het een onbezoldigde functie betreft.

Wie zoekt de stichting
De stichting zoekt mensen die een affiniteit hebben met natuur, kunst of participatie:
ervaring hebben als bestuurslid is een pré, geen eis
bereidheid om minimaal 2 x per jaar te vergaderen
bereidheid om de taken behorende bij de gewenste functie uit te voeren.
Het streven van de stichting is om een divers en inclusief bestuur te formeren. Voor vragen over de bestuursfunctie of om interesse te tonen kunnen mensen contact opnemen met voorzitter@thebutterflyhouse.nl.


Lees vorig bericht

Van der Laan schildert iconisch moment: ‘Auto van Hamilton niet zo mooi’

Lees volgend bericht

Kerstmaaltijden voor zwaar getroffenen wateroverlast