Bibliotheek blijft open

De Bibliotheek blijft tijdens de lockdown open met de normale openingstijden. Naast het lenen van boeken en andere materialen, kun mensen ook terecht om te studeren, lezen of werken. De activiteiten in de Bibliotheek gaan even niet door. Verder helpt de bibliotheek, op afspraak, bij vragen over het coronatoegangsbewijs, QR-code of de (booster)vaccinatie.

Hulp bij afspreken coronavaccinatie
Mensen die vragen hebben over de uitnodigingsbrief voor de coronaprik of hulp nodig hebben bij het maken van een afspraak kunnen terecht bij de Bibliotheek. Het spreekuur is iedere vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan er gebeld worden naar 043 364 24 11 of via mail info@bibliotheekmeerssen.nl. Mensen die een afspraak hebben nemen hun BSN nummer, agenda, paspoort, ID-kaart of rijbewijs mee naar de afspraak.

Lees vorig bericht

Kokers Geulduiker weer vrij van takken en slib

Lees volgend bericht

Remco Vertommen voert de lijst aan voor PGM Het Origineel