Geen grootschalige activiteiten rond Vastelaovend in Geulle

VV de Bokkerieërs laten in de Geulbode weten dat ook zij afzien van het organiseren van grote carnavalsactiviteiten in Geulle. Ook hier is de reden de onvoorspelbaarheid hoe de situatie rondom corona enkele weken er uitziet.

Besluit genomen samen met aanstaande prins
Het besluit houdt in dat er ook dit jaar “ geen Bonte avond met prinsuitroeping, geen seniorenmiddag, geen receptie, geen Auwt wieverbal en geen optochten worden georganiseerd,” aldus de Bokkerieërs. Het besluit is genomen door het bestuur en de Raad van Elf in overleg met de kandidaat prins “die we als vereniging een compleet en onvergetelijk seizoen willen bieden,” vervolgt de carnavalsvereniging in hun bericht.

Bezorgen attentie en mooist versierde huis
Waar het mogelijk is laten de Bokkerieërs activiteiten, waar geen grote groepen mensen bij elkaar komen, doorgaan, zoals bijvoorbeeld het bezorgen van een attentie bij mensen die zij vorig jaar bezocht hebben, beoordeling mooist versierde huis en activiteiten die de vereniging op dit moment nog aan het uitwerken is.

Hjerrezitting UKL Ulestraten afgelast
In verband met de huidige maatregelen gaat op 16 januari ook de Hjèrrezitting ’22 in Ulestraten niet door. Het programma wordt doorgeschoven naar zondag 22 januari 2023. Eerder maakte Sjots en Sjeif, CV de Kuutebieters en CV de Aanhawwersj bekend in de aanloop naar carnaval  geen grootschalige carnavalsactiviteiten te organiseren.

Lees vorig bericht

Hoeskamer Ulesjtraote ook dicht door lockdown

Lees volgend bericht

Kleine stijging besmettingen in Meerssen, wel meeste van Limburg