Hoeskamer Ulesjtraote ook dicht door lockdown

De Hoeskamer in Ulestraten heeft door de lockdown noodgedwongen de deuren weer op slot moeten doen. “Het jaar 2021 is wederom een veelbewogen jaar geworden dat ons allemaal voor grote uitdagingen heeft gesteld. Enerzijds de vreugde en het enthousiasme van het openhouden van onze hoeskamer en anderzijds de teleurstelling van een nieuwe lockdown,“ laat het bestuur van de Hoeskamer weten.

Informatie of bellen
Het bestuur vervolgt hun bericht met; “deze laatste zorgde ervoor dat de Hoeskamer Ulesjtraote opnieuw op slot ging. Wij zijn in ieder geval gesloten tot en met vrijdag 14 januari 2022.” Voor meer informatie of contact willen hebben met iemand van de hoeskamer dat kan via: Corry Nelissen 06-15968853 of Piet Schols 06-25258264.

Lees vorig bericht

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Clermonts op Meer Vandaag

Lees volgend bericht

Geen grootschalige activiteiten rond Vastelaovend in Geulle