Geen prinsuitroeping Geulmennekes Meerssen

Het bestuur van JCV de Geulmennekes hebben besloten het komende carnavalsseizoen geen nieuw prinsenpaar uit te roepen. “Met pijn in ons hart hebben we dit besluit helaas moeten nemen. Gezien de huidige maatregelen die nu gelden, het hoge aantal besmettingen en de grote onzekerheid richting carnaval kunnen wij helaas geen doorgang vinden om grote activiteiten te organiseren zoals onze prinsuitroeping. Daarbij komt uiteraard ook erbij kijken dat we een nieuw prinsenpaar geen vastelaovendsjaar kunnen bieden zoals hun dit normaal van ons gewend zijn.”

Flyer en nonnevotten
Het niet uitroepen van een nieuw prinsenpaar betekent niet dat de Geulmennekes helemaal niks van zich zullen laten horen rondom de carnavalsperiode. “We hebben altijd nog een raad van 11 waar we eventuele activiteiten mee kunnen organiseren of bijwonen. Denk hierbij aan het rondbrengen van onze jaarlijkse flyer en de verkoop van de nonnevotten,” vervolgen de Geulmennekes in hun bericht. De teleurstelling is groot zeker omdat de jeugdvereniging op 11 november de vastelaovend nog hebben kunnen openen.

Foto: Facebook JCV Geulmennekes

Lees vorig bericht

Programmering rondom de feestdagen

Lees volgend bericht

Oudejaarsavond vanaf 20:00 uur geen bus of trein van Arriva