Sinaasappelslinger op de Slingerberg Geulle

Met verbazing zagen automobilisten en andere passanten op de Slingerberg in Geulle vrijdagochtend een slinger van sinaasappelen op en naast de weg liggen. De vondst van de sinaasappels was niet alleen in Geulle. Op vijf andere plekken in Zuid-Limburg werden ook sinaasappels op het wegdek gevonden.

Politie tast in het duister
Het gaat om duizenden sinaasappels die over het wegdek op verschillende plekken gestrooid zijn. De politie tast in het duister wat het doel, of waar de sinaasappels vandaan komen en wie er verantwoordelijk is voor het uitstrooien van de sinaasappels. De gemeente Meerssen zorgt voor het opruimen van de sinaasappels.

Foto: Facebook Richard Munsters

Lees vorig bericht

Pompen bij het Julianakanaal doen wat ze moeten doen

Lees volgend bericht

Dit was het Meerssense coronanieuws van 2021