Geen prinsuitroeping CV de Havermennekes

Nadat de prinsuitroeping van CV de Havermennekes uit Bunde afgelopen november al werd opgeschoven gebeurd dat door de coronamaatregelen opnieuw. De nieuwe prins zou aanstaande zaterdag uitgeroepen worden maar de Havermennekes hebben besloten dit niet te doen. Zij schuiven het uitroepen van de prins door naar 20 november van dit jaar.

Persconferentie kabinet
CV de Havermennekes wachten met de verdere invulling van de carnavalsactiviteiten tot na de persconferentie van het kabinet op 14 januari. De vereniging gaat wel zaterdag 8 januari de jaarlijkse versieringen in Bunde aanbrengen. Ook roepen zij inwoners van Bunde op om hun huis te versieren.

Lees vorig bericht

Meer Actueel week 52-2022: Vuurwerk, toespraak burgemeester & geschiedenis

Lees volgend bericht

Maarten van Lieshout ook volgend seizoen trainer RKUVC