Besmettingen in Meerssen blijven vrijwel gelijk

Het aantal coronabesmettingen in Meerssen is de afgelopen week vrijwel gelijk gebleven. Er zijn 116 inwoners positief getest. De week daarvoor zijn 114 mensen positief getest. Een Meerssenaar is opgenomen in het ziekenhuis net zoals de week ervoor. De afgelopen week is niemand overleden aan de gevolgen van het virus.

Koploper
Vorige week was Meerssen nog koploper van het aantal coronabesmettingen in Limburg. Op dit moment staat Meerssen op plaats vier met 615,97 besmettingen per 100.000 inwoners. Horst aan de Maas heeft op dit moment de meeste besmettingen per 100.000 inwoners.

Kerstvakantie
Maandag maakte demissionair minister Slob bekend dat de basis- en middelbare scholen na de kerstvakantie weer open gaan. Niet-essentiële winkels, musea, bioscopen en theaters zijn dicht tot zeker 14 januari. Op die dag maakt het kabinet bekend of de huidige coronamaatregelen worden verlengd of versoepeld.

Lees vorig bericht

Maarten van Lieshout ook volgend seizoen trainer RKUVC

Lees volgend bericht

Aaldert Weerman Allewietsj overleden