Online inspiratiesessie Bibliotheek werk aan je positieve mindset

Op donderdagavond 20 januari verzorgt Anita Verstappen een gratis online inspiratiesessie ‘Mijn Positieve Gezondheid’ voor Bibliotheek Meerssen. De sessie is bedoeld voor iedereen die gelooft in eigen kracht en graag invulling geeft aan een betekenisvol leven.

Gedachtegoed Positieve Gezondheid
De inspiratiesessie ‘Mijn Positieve Gezondheid!’ informeert en inspireert. De sessie start met een inleiding over het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere mentaal welbevinden, kwaliteit van leven en zingeving. Tijdens de sessie komt het gedachtegoed van Positieve Gezondheid voor het voetlicht om vervolgens zelf met de eigen (positieve) gezondheid aan de slag te gaan óf de cursus ‘Coach Jezelf Positief Gezond’, verzorgd door Anita Verstappen, te volgen in de Bibliotheek.

Gratis
Een gratis online inspiratiesessie is te volgen op donderdag 20 januari van 19:30 uur tot 20:30 uur. Zodra het weer kan plant de Bibliotheek ook nog een sessie in de Bibliotheek. Aanmelden kan door zowel leden als niet leden via info@bibliotheekmeerssen.nl of 043-3642411.

Lees vorig bericht

Aaldert Weerman Allewietsj overleden

Lees volgend bericht

Vanaf zaterdag vrije inloop voor boosterprik in Maastricht