Savelbergbank geplaatst bij ingang Herdenkingsbos

Het Limburgs Landschap heeft op driekoningendag de Savelbergbank geplaatst bij de ingang van het aan te leggen Herdenkingsbos aan de Veeweg in Meerssen. De bank is geplaatst als blijk van waardering van IVN Meerssen voor drie leden van de familie Savelberg uit Meerssen.

Oprichter en kartrekkers
Deze familieleden hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan IVN Meerssen. Vader Hub Savelberg was medeoprichter, Willy Savelberg was 60 jaar een belangrijke organisator bij IVN Meerssen en zijn jongere broer Jack Savelberg was de kartrekker bij veel evenementen. Samen met zijn kleinzoon Ravi heeft Jack Savelberg de bank als eerste uitgeprobeerd.

Foto: IVN Meerssen

Lees vorig bericht

40 jaar Groot-Meerssen: van vlag tot ambtsketen, alles moest nieuw

Lees volgend bericht

Ontdek Meerssen #1: Hoe Meerssen berucht werd vanwege een bende