Besmettingen stijgen, 192 positieve tests in Meerssen

Het aantal coronabesmettingen in Meerssen is gestegen. De afgelopen week zijn er 192 mensen positief getest. Vorige week lag dat aantal op 116. De afgelopen zeven dag zijn er twee mensen in het ziekenhuis opgenomen. Vorige week was dat er één. Er is, net als vorige week, niemand overleden aan de gevolgen van het virus.

Plaats vier qua besmettingen
Provinciaal gezien staat Meerssen op plaats vier qua aantal besmettingen. In onze gemeente zijn 1.019,54 besmettingen per 100.000 inwoners. Vorige week stond Meerssen op plaats vier. Buurgemeente Maastricht staat op twee, Horst aan de Maas voert de lijst aan met 1.036,93 positieve testen per 100.000 inwoners.

Persconferentie
Vrijdag wordt besloten of de harde lockdown in Nederland wordt verlengd of dat er kan worden versoepeld. Die avond staat er een persconferentie gepland van premier Rutte en de nieuwe minister Kuipers.

Lees vorig bericht

Demonstratie voor sluiting MAA

Lees volgend bericht

Sportschool organiseert activiteiten buiten: “Je voelt de kou niet meer”