Demonstratie voor sluiting MAA

Op vrijdag 14 januari houden de Statenleden van de provincie Limburg een werkbezoek aan Maastricht Aachen Airport (MAA). De Alliantie Omwonenden MAA roepen mensen op om vrijdag een tegengeluid te laten horen in de vorm van een demonstratie. De demonstratie voor sluiting MAA zal plaatsvinden om 12:00 uur.

Bodemloze put
De Alliantie laat weten dat hun aandacht uitgaat, “naar de bodemloze put die MAA heet. Waar reeds miljoenen euro’s in verdwenen zijn en waar nog vele miljoenen in zullen verdwijnen als niet op tijd de juiste beslissing genomen wordt.”

Onderzoek Schiphol
Vorig jaar kwam uit de conceptrapportage MBKA dat sluiting van MAA de gunstigste optie zou zijn voor Limburg. Eerder liet gedeputeerde Eric Satijn al weten dat sluiting tot een reële optie kon horen. In december maakte Schiphol bekend een onderzoek te willen doen naar samenwerking met MAA.

Lees vorig bericht

Meerssense professioneel darter doet mee aan kampioenschap

Lees volgend bericht

Besmettingen stijgen, 192 positieve tests in Meerssen