Ook voorstanders MAA roepen op tot demonstratie

Na een eerdere oproep van de Alliantie Omwonenden MAA om te demonstreren voor sluiting van het vliegveld roepen nu ook voorstanders op om vrijdagochtend te komen demonstreren voor behoud van het vliegveld.

Vrijdagochtend
Op de Facebook pagina van We Love MAA wordt deze oproep tot demonstratie gedaan. De demonstratie start vrijdagochtend 14 januari om 08:30 uur bij het Jetcenter aan de Horsterweg 27 Beek.

Luchthaven een plus voor de provincie
We love MAA is een vereniging die zich inzet voor het behoud van Maastricht Aachen Airport. Zij zijn ervan overtuigd “dat deze luchthaven een plus is voor onze provincie. Een grote plus. Qua economie, bereikbaarheid en beleving. En ja natuurlijk hoort bij een luchthaven overlast. We vragen niemand om voor of tegen te zijn. Maar we vragen iedereen om te oordelen op basis van feiten en kennis. En niet op basis van geruchten, aannames of onjuiste informatie.”

Poppenkast en schijnvertoning
In oktober van het afgelopen jaar trok We Love MAA zich terug uit het MBKA onderzoek omdat dit onderzoek te eenzijdig zou zijn en zij niet wilden meedoen aan een poppenkast of schijnvertoning. Volgens We Love MAA konden de tegenstanders van MAA teveel hun stempel drukken op het onderzoek omdat zij zich in verschillende splintergroeperingen hebben opgesplitst en met meerdere personen aan tafel mochten zitten en We Love MAA maar een vertegenwoordiger mocht afvaardigen.

Lees vorig bericht

Nieuwe activiteiten Bunde Beweegt voor basis en middelbare scholieren

Lees volgend bericht

Vrijwilligers VoorleesExpress gezocht