Sportschool organiseert activiteiten buiten: “Je voelt de kou niet meer”

Sportschool Ten in Meerssen probeert toch activiteiten te organiseren ondanks de coronamaatregelen. “Zo hebben we nu buiten een fitwalk. Van hieruit gaan ze wandelen en om de zoveel kilometer doen ze een oefening”, vertelt Micky Ceha. Dat is niet het enige. Voor het gebouw van de sportschool kunnen leden in de buitenlucht trainen.

Oefeningen
Het is soms passen en meten voor de trainers. “We proberen te kijken hoe we oefeningen binnen zo goed mogelijk buiten kunnen doen”, zegt Luc Kirkels, trainer bij de sportschool. “Mensen komen gelukkig in groten getale sporten. Ze zijn blij dat er iets gedaan kan worden”, vertelt Micky Ceha.

Alternatief
Ook de sporters zelf zijn blij dat er nog gesport kan worden. “Dit is een prima alternatief om te sporten. In de frisse lucht buiten. Nu je een tijdje bezig bent voel je de kou niet eens mee. Vorig jaar heb ik met -14 hier gesport”, vertelt een lid van de sportschool.

Lees vorig bericht

Besmettingen stijgen, 192 positieve tests in Meerssen

Lees volgend bericht

Nieuwe activiteiten Bunde Beweegt voor basis en middelbare scholieren