Vrijwilligers VoorleesExpress gezocht

De bibliotheek is op zoek naar mensen die houden van voorlezen en het leuk vinden om samen met kinderen en hun ouders met taal bezig te zijn. Binnenkort start in de Gemeente Meerssen het tweede seizoen van de VoorleesExpress. Hiervoor is de bibliotheek op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die samen met een kind én de ouders aan de slag gaan met taal.

Extra aandacht taalachterstand
De VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Een half jaar lang komt een vrijwilliger bij hen thuis om bezig te zijn met taal. De vrijwilliger leest voor, speelt taalspelletjes en verkent samen met het gezin de Bibliotheek. De vrijwilliger helpt de ouders om taal en leesplezier een vaste plek te geven in het gezin. “Wil jij als vrijwilliger van de VoorleesExpress het verschil maken voor een kind in jouw omgeving.” Aanmelden en meer informatie vind je op www.voorleesexpress.nl/locatie/meerssen

Foto: Bibliotheek Meerssen

Lees vorig bericht

Ook voorstanders MAA roepen op tot demonstratie

Lees volgend bericht

Start bouw kantine, dossier brandstichting gesloten