Jules van Dongen kwalificeert zich voor Pro Tour van de PDC

Door de goede dartsresultaten tijdens Q school in Duitsland afgelopen week, heeft oud Meerssenaar Jules van Dongen een Pro Tour kaart van de PDC weten te bemachtigen. Voor van Dongen betekent dit dat hij vanaf nu een profdarter is. Hij mag nu deelnemen aan PDC vloertoernooien.

Vloertoernooien
Wanneer van Dongen bij de vloertoernooien van de PDC goede resultaten weet te behalen kan dit leiden tot het spelen van televisietoernooien zoals de majors, World Matchplay en the World Grand Prix.

Amerikaanse Tour
Van Dongen gaat darten voor de Verenigde Staten omdat hij sinds 2013 in de Verenigde Staten woont. Hij was door zijn resultaten op de Amerikaanse tour geplaatst voor het WK dart van de World Dart Federation, maar nu hij een tourkaart voor de PDC toernooien heeft mag hij als PDC darter niet deelnemen aan dit toernooi.

Lees vorig bericht

Horeca en cultuurinstellingen mogen zaterdag open

Lees volgend bericht

Streep door Top 111 op carnavalsdinsdag