Streep door Top 111 op carnavalsdinsdag

De Top 111 op carnavalsdinsdag gaat dit jaar niet door. Dat heeft het bestuur vrijdagavond bekend gemaakt. Vanwege de coronacrisis is het volgens het bestuur onverantwoord en te risicovol om een editie te organiseren. “We betreuren dat we dit besluit hebben moeten nemen, maar de gezondheid van ons allemaal gaat boven alles”, aldus het bestuur van het carnavalsevenement in een reactie. De Top 111 gaat wel een klein alternatief organiseren. Tijdens de carnavalsdagen wordt op het carillon van de basiliek het nummer ‘Alaaf Os Meersje’ gespeeld.

Markt
Vorig jaar kon het evenement ook niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. “We hopen dat de editie van 2023 wel door kan gaan en we jullie dan weer mogen ontmoeten. Want de Vastelaovend blijft altijd bestaan”, schrijft het bestuur. De Top 111 vindt normaal carnavalsdinsdag plaats op de Markt in Meerssen. Naast optredens van carnavalsartiesten wordt ook de Meerssense carnaval hier afgesloten. Carnavalsvereniging Sjots en Sjeif haalt tijdens dit evenement de Sjuinsmarcheerder omlaag.

Lees vorig bericht

Jules van Dongen kwalificeert zich voor Pro Tour van de PDC

Lees volgend bericht

De Staat van de Raad #18: Nieuwe lijsttrekkers & demonstraties