Jeugdcarnavalsvereniging Geulle annuleert alle carnavalsactiviteiten

In een bericht op Facebook maakt de jeugdcarnavalsvereniging de Bökskes van Geulle bekend dat ook zij alle carnavalsactiviteiten dit jaar annuleren. “Afgelopen week hebben we onze jeugdraad al geïnformeerd, maar ook het bestuur van de Bökskes heeft moeten besluiten om alle activiteiten voor dit carnavalsseizoen te annuleren.”

Alternatieven bekeken
De vereniging vervolgt hun bericht met: “We hebben alternatieve scenario’s bekeken, maar trekken de conclusie dat, met alle maatregelen die er zijn, het niet haalbaar is om op een veilige en verantwoorde manier carnaval te vieren. Wij hopen van ganser harte dat we volgend seizoen onze mooie traditie van jeugdcarnaval in Gäöl weer gewoon kunnen oppakken.”

Lees vorig bericht

De Staat van de Raad #18: Nieuwe lijsttrekkers & demonstraties

Lees volgend bericht

Kunstzinnig Meerssen met Erik Pluis