Speeltoestel Schoutstraat verwijderd om veiligheid

De gemeente heeft een speeltoestel aan de Schoutstraat in Geulle weggehaald. Het combinatiespeeltoestel zijn door de keurende instantie afgekeurd en zou bij verder gebruik gevaar kunnen opleveren voor de spelende kinderen. “De houten palen van het toestel vertoonden steeds meer sporen van houtrot, er zaten scherpe uitsteeksels aan het toestel en de stabiliteit werd steeds slechter.” Aldus de gemeente. 

In overleg
De gemeente laat weten dat het afkeuren van het toestel niet inhoudt dat er geen nieuw toestel meer komt. Voor de herinrichting van deze speelplek, maar ook over de inrichting van het trapveldje aan de Hagendoornweg en de speelplek aan de Luipertstraat gaat de gemeente op korte termijn met bewoners in Geulle-boven in overleg.

Lees vorig bericht

Ontdek Meerssen #2 – Hoe Meerssen op scherp stond door een vliegtuigcrash

Lees volgend bericht

Ontdek Meerssen #2 – Hoe Meerssen op scherp stond door een vliegtuigcrash