Beweegactiviteiten Open Club Rothem worden hervat

Vanwege de versoepeling in de coronamaatregelen vindt er momenteel overleg plaats om vanaf dinsdag 18 januari de mindfullactiviteit “Qi Gong”, een combinatie van Yoga en Tai Chi op het Sportpark RVU in de buitenlucht te hervatten. De deelnemers worden hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. De activiteiten worden verzorgd door Jos Jeurissen. Bij deze activiteit bestaan de benodigdheden uit een matje, handdoek en een flesje water.

Spierversterkende oefeningen
De tweede activiteit betreft spierversterkende oefeningen. Deze bijeenkomsten staan onder begeleiding van Thimo Frijns,  gekwalificeerd instructeur van VHealth uit Valkenburg. VHealth is een organisatie op gebied van sport(fysio), beweging en gezondheid.  Deze activiteit wordt hoogstwaarschijnlijk weer hervat op woensdag 19 januari om 19:00 uur. Voor deze activiteit zijn een handdoek, een matje en flesje water aan te bevelen. De activiteiten worden in een tijdsblok van 12 weken aangeboden. Aan het eind van deze periode wordt aan alle deelnemers  de mogelijkheid geboden om weer voor een volgend blok in te schrijven.

Kennismakingsles nieuwe deelnemers
Nieuwe deelnemers kunnen op elk moment instappen. Zij krijgen de  gelegenheid  om eerst kennis te maken met de inhoud van de bewegingsactiviteit voordat zij zich definitief aanmelden. Aan deze kennismakingsles zijn geen kosten verbonden. Voor de activiteiten wordt een bijdrage van 3 euro per bijeenkomst gevraagd. Aan de deelnemers wordt verzocht om de kosten aan het begin van het nieuwe blok te voldoen.

Informatie en aanmelden
Nieuwe deelnemers voor één of meerdere van deze activiteiten kunnen zich aanmelden bij Dave Persoon. Wilt u graag deelnemen aan een kennismakingsles of hebt nu nog vragen, neemt u dan gerust contact op.  Dat kan telefonisch op 06-21369776,  of via de mail  Dln.persoon@gmail.com

Lees vorig bericht

Jack Aarts lijsttrekker CDA gemeenteraadsverkiezingen

Lees volgend bericht

Lokaal DNA maakt eerste tien namen verkiezingslijst bekend