Sportspeeltuin-instuif Bunde Beweegt goed bezocht

Wat een opkomst. 44 kinderen kwamen mee doen met de eerste Sportspeeltuin-instuif. Het was prachtig weer en de kinderen hebben zich heel goed geamuseerd. Om de kinderen beter te kunnen begeleiden in een kleinere groep heeft Bunde Beweegt ervoor gekozen om vanaf vrijdag 21 januari twee uur Sportinstuif te geven. Het eerste uur zijn kinderen van groep 1 t/m 5 welkom en het tweede uur is voor kinderen van groep 5 t/m groep 8. Kinderen uit groep 5 mogen dus zelf kiezen of ze het eerste of het tweede uur mee komen doen.

Verschillende spelvormen
Met allerlei sport- en spelmateriaal wordt de tennisbaan omgetoverd tot een sportspeeltuin. Met het klaarzetten van verschillende spelvormen worden de kinderen uitgenodigd om te spelen en te bewegen. De kinderen gaan spelend aan de slag om hun motoriek, coördinatie en balvaardigheid te verbeteren. Net als in een speeltuin kiezen de kinderen zelf waar ze mee willen spelen en gaan van de ene spelvorm naar de anderen. De trainer en ondersteunende tieners gaan actief met de deelnemertjes aan de slag.

Twee groepen
De sportspeeltuin-instuif wordt gehouden op 21 en 28 januari en 4 februari 2022 van 16.00 – 17.00 uur voor kinderen van groep 1 t/m 5 en van 17.00 – 18.00 uur voor kinderen van groep 5 t/m 8. De sportspeeltuin-instuif wordt gehouden op de TennisPadelClub Bunde. Er zijn geen kosten verbonden aan de activiteit. Aanmelden kan via mail naar info@tpcbunde.nl .

Lees vorig bericht

Voorzichtige daling coronacijfers: 167 nieuwe besmettingen

Lees volgend bericht

Vervolg webinar over watersysteem gemeente Meerssen