Vervolg webinar over watersysteem gemeente Meerssen

Aanpassing Waterbuffer aan de Visweg in Meerssen Waterschap Limburg

Op maandag 31 januari om 19:30 uur wordt het tweede deel van het webinar watersysteem gemeente Meerssen gehouden. Op dinsdag 14 december 2021 heeft wethouder waterbeheer Gerard IJff het eerste webinar gegeven. Tijdens dat webinar gaf hij aan waar de gemeente mee bezig is om de overlast aan te pakken.

Beantwoording vragen inwoners gemeente
Nu nodigt de gemeente mensen uit voor deel twee van dit webinar. In het webinar komen, naast wethouder Gerard IJff, Peter Lousberg van Rijkswaterstaat en Josette van Wersch van Waterschap Limburg aan het woord. Ze vertellen over hun werkzaamheden voor de gemeente Meerssen en gaan dieper in op de vragen die ze van inwoners in de gemeente Meerssen binnen hebben gekregen en de werkzaamheden die zijn verricht binnen de gemeente.

Chat
Tijdens het webinar kunnen de deelnemers vragen stellen via de chat. Het webinar deel twee begint op maandag 31 januari 2022 om 19.00 uur. Aanmelden kan vanaf maandag 24 januari via: www.q-stage.nl/webinar/

Lees vorig bericht

Sportspeeltuin-instuif Bunde Beweegt goed bezocht

Lees volgend bericht

Veel rook door brand op Lange Raarberg, meerdere korpsen aanwezig