Omikron zorgt voor flinke groei besmettingen in Meerssen

De omikronvariant heeft voor een enorme toename van het aantal coronabesmettingen gezorgd. In Meerssen zijn er afgelopen week 450 mensen positief getest. De week daarvoor waren dat er 167. Afgelopen week is niemand opgenomen in het ziekenhuis. De week daarvoor is één iemand opgenomen. Net als afgelopen weken is niemand overleden aan de gevolgen van het virus.

School
Afgelopen week besloot het Stella Maris College in Meerssen hun deuren te sluiten. De oorzaak van de sluiting was het oplopend aantal coronabesmettingen. De school is zeker tot 31 januari dicht.

Persconferentie
Dinsdagavond hielden premier Rutte en minister Kuipers een persconferentie. Daarin werd bekend gemaakt dat de horeca en cultuursector weer hun deuren tot 22:00 uur mochten openen. Ook mogen sportevenementen onder voorwaarden weer plaatsvinden.

Lees vorig bericht

Werkzaamheden aan televisie Meer Vandaag

Lees volgend bericht

Binnenkort ook in de gemeente Meerssen nieuwe aanslag BsGW