Ut Zaelke Bunde open en start ZijActief Moorveld

Door de versoepeling van de coronamaatregelen gaan ook in de gemeente Meerssen weer activiteiten van start. Zo ook Ut Zaelke in Bunde en vrouwenvereniging ZijActief in Moorveld.

Ut Zaelke
Op donderdag 27 januari zette Ut zaelke Bunde de deuren weer wagenwijd open voor bezoekers. Een kleine 25 personen kwamen Ut Zaelke de eerste dag bezoeken. Er waren drie tafels met kaarters, vier dames gingen aan de slag met de verfpenselen en anderen kwamen om onder het genot van een kop koffie de afgelopen weken te evalueren. Ondanks dat Ut Zaelke bijna zes weken dicht was hadden de aanwezigen de indruk dat dit als veel langer aanvoelde. Vanaf maandag 31 januari gaan de activiteiten, zoals die waren voor de sluiting, weer door.

Start voorjaarsprogramma ZijActief
Vrouwenvereniging ZijActief Moorveld laat weten heel erg blij te zijn dat ze op dinsdag 15 februari weer kunnen starten met het voorjaarsprogramma van 2022. “Deze avond starten we met een gezellig samenzijn, waarbij we gezorgd hebben voor een verrassingsoptreden. Iets lekkers bij de koffie/thee en een borrelhapje ontbreekt natuurlijk ook niet.”

Gratis
De deelname is gratis, maar in verband met de “catering” en de te nemen corona-maatregelen, zoals onder andere de 1,5 m afstand, is aanmelding dringend gewenst. Dit kan tot en met dinsdag 8 februari bij Rosie Houben, tel. 06 2142 5124. Een app sturen kan ook. De jaarvergadering wordt verplaatst naar dinsdag 15 maart.

Lees vorig bericht

Dit zijn de belangrijkste punten uit het veiligheidsregio-rapport

Lees volgend bericht

Roger Thijssen lijstduwer voor Lokaal DNA