Webinar watersysteem Meerssen te zien op Meer Vandaag

De webinar over het watersysteem van Meerssen is te zien op Meer Vandaag. De webinar wordt georganiseerd door de gemeente Meerssen, Rijkswaterstaat en het Waterschap Limburg. De webinar wordt woensdag en donderdag uitgezonden op tv.

Werkzaamheden
In de webinar komen wethouder Gerard IJff, Peter Lousberg van Rijkswaterstaat en Josette van Wersch van Waterschap Limburg aan het woord. Het is de tweede keer dat de gemeente een webinar over het watersysteem organiseert. Tijdens de webinar wordt er verder ingegaan op de vragen van de inwoners en de werkzaamheden die er worden verricht.

De webinar is woensdag en donderdag te zien op Meer Vandaag. De uitzending is om 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00 en 22:00 uur te zien.

Lees vorig bericht

Roger Thijssen lijstduwer voor Lokaal DNA

Lees volgend bericht

Ontdek Meerssen #4 – Waarom Meerssen de grootste grafkelder van Nederland heeft