Thuisbingo Koeleköpkes Rothem

De Koeleköpkes uit Rothem laten weten dat zij een thuisbingo gaan organiseren. Via de website van de Koeleköpkes is de livestream te zien waar bingomeester Jack Heugen de ballen met de nummers trekt. Anders als vorig jaar hebben de Koeleköpkes nu een kids en volwassenen versie.

Wanneer en bingokaarten
Op 20 februari start om 12:11 uur de kidsbingo en om 14:11 uur de volwassenenbingo. Bij de kidsbingo zorgt de vereniging voor kinderprijsjes. Informatie over kosten en kaarten zijn te verkrijgen bij een van de vrijwilligers van de Koeleköpkes, via de facebook pagina of via e-mail koelekopkes@gmail.com.

Lees vorig bericht

Ontdek Meerssen #4 – Waarom Meerssen de grootste grafkelder van Nederland heeft

Lees volgend bericht

Coronacijfers stijgen verder 535 nieuwe positieve tests