De hoeskamer van Ulesjtraote is weer open

Omdat de corona maatregelen versoepelt zijn,  heeft de hoeskamer van Ulestraote de deuren weer geopend. De nu genomen maatregelen zijn nodig om op een verantwoorde en veilige manier bij elkaar te komen. “Weer gezellig genieten van een praatje om de nieuwtjes uit te wisselen, rummikub, breien of een potje te kaarten. Iedereen is natuurlijk weer van harte welkom op de maandag- of vrijdagmiddag vanaf 13.30 uur,” aldus de Hoeskamer van Ulestraote.

Wandeling
Donderdag 3 februari is er weer de maandelijkse wandeling onder leiding van Els en Wim Derks. De wandeling is ongeveer 5 km lang. Aanmelden is niet nodig. Na de wandeling is de hoeskamer open om, tegen een kleine consumptieprijs, een kop koffie, thee of frisdrank te drinken.

Lees vorig bericht

Meerssenaren maken zich na overstroming juli veel meer zorgen

Lees volgend bericht

Sint Agnesplein wordt vernieuwd