Herstart Gäöls Project Koor door Gäöls Mannenkoor

In de coronatijd heeft het Mannenkoor maar enkele keren kunnen repeteren. Maar het ziet het ernaar uit dat het Gäöls Mannenkoor definitief de repetities weer kunnen oppakken. Niet alleen betreft dit de gewone repetities. Na 2 jaar wachten is ook de herstart gepland van het GPK, het Gäöls Project Koor “Do You Remember”. Op 9 maart gaat het koor daar weer een begin mee maken.

Voorbereiding voor een concert
In het bericht van het Gäöls Mannenkoor omschrijven zij dit als volgt: “Wie zingt ze niet? Nummers als “Hey Jude” van de Beatles of “Cecilia” van Paul Simon, maar ook “Leef is mie Land” van Carboon. Om iedereen die samen zingen leuk vindt, hiervoor gelegenheid te bieden, herstart het Gäöls Mannenkoor dit projectkoor. Geheel gratis word je onder leiding van een professionele dirigente samen met de mannen van het GMK, voorbereid op een leuk concert.”

Start repetities 9 maart
In een 15-tal repetities worden de nummers uit de 60-ties en 70-ties ingestudeerd. Het project start op 9 maart met de eerste repetitie en eindigt op zaterdag 25 juni 2022 met een uitvoering met begeleidingsband in het ASTA Theater in Beek. “Zo willen we jou, je vrienden en bekenden trakteren op een mooie avond”, aldus het Gäöls Mannenkoor.

Mannen en vrouwen gevraagd
Het Gäöls Mannenkoornodigt zowel vrouwen als mannen uit deel te nemen aan dit project. Het is eenmalig en zonder verdere verplichting. Ervaring is niet nodig. De repetities vinden plaats, met inachtneming van de geldende coronamaatregelen, iedere woensdagavond vanaf 9 maart in Gemeenschapshuis de Kollekamp, Heerenstraat 77 6237NC Moorveld.

Aanmelden
Het Gäöls Mannenkoor vraagt aan iedereen zich aan te melden, ook degenen die in zich in 2020 al hebben aangemeld. Dit aanmelden kan door een email te sturen of telefonisch bij: Jos.Wijnands@kpnmail.nl tel: 06-20436799 of Guus.Kester@ziggo.nl tel: 06-51580573.

Lees vorig bericht

Kijk terug: webinar over wateroverlast

Lees volgend bericht

Historisch Meerssen: tekorten dichten met bomentaks