Vijf partijen doen mee aan gemeenteraadsverkiezingen

Alle lijsten van de politieke partijen die meedoen tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in Meerssen zijn bekend. Het kiesbureau van de gemeente heeft vrijdag de lijsten vastgesteld en gepubliceerd. Meer Vandaag zet de lijsten op een rij.

BRUG-M krijgt tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen lijst nummer één. Jan Gulikers wordt lijsttrekker. Raadslid Tiny Gorissen zal de tweede plaats innemen. Jacques Arntz staat op plek drie, Gerrit van der Bijl staat op plaats vier. Allen zijn op dit moment raadslid.

De eerste 10 namen van BRUG-M

Lokaal DNA is lijst nummer twee. De partij schuift Bjorn Molling naar voren als lijsttrekker. Op plaats twee staat raadslid Hay Dolmans. Plek drie wordt vervuld door huidig FOCUS-raadslid Björn Hendriks. Partij FOCUS gaat niet meedoen aan de verkiezingen, alle raads- en bestuursleden gaan naar Lokaal DNA. FOCUS-fractievoorzitter Roger Thijssen is lijstduwer.

De eerste 10 namen van Lokaal DNA

Het CDA staat met lijsttrekker Jack Aarts op lijst nummer drie. Op plaats twee staat Agnes Jonkhout, ze is op dit moment fractievoorzitter van de partij. Roel Zuijlen uit Bunde staat op plek drie. Dani in de Braekt staat op plek vijf. In de Braekt wil niet terugkeren in de raad, hij gaat zich richten op zijn studie.

De eerste 10 namen van het CDA

Partij KIJK!!! gaat met lijstnummer vier de verkiezingen in. KIJK!!! heeft Andreas Pohle gekozen als lijsttrekker. Op plek twee staat Gea Meijers, ze is op dit moment burgerraadslid. Net als Meijers staat ook burgerraadslid Jack Giesen op de lijst, hij bezet plek drie. Raadslid Helmie Smeets keert net als Marcel Dassen niet terug in de gemeenteraad. Dassen is lijstduwer.

De eerste 10 namen van KIJK!!!

Oud-wethouder Remco Vertommen gaat de kar van PGM het Origineel trekken. Het Origineel is lijst vijf. Huidig fractievoorzitter André Gruyters neemt de tweede plek in op de lijst. Edwin Smeets uit Meerssen staat op plek drie. Oud-wethouder en oprichter van de partij, Luc Volders staat op plek vijf.

De eerste 10 namen van PGM het Origineel

Lees vorig bericht

Actief worden voor het milieu bij milieudefensie Meerssen

Lees volgend bericht

Meer Bekeken – Uitgeregisseerd zondag op tv