Bibliotheek zoekt voorleesconsulent mbo+

Bibliotheek Meerssen is op zoek naar een voorleesconsulent op mbo+ niveau voor 12 uur per week. De voorleesconsulent is de vertegenwoordiger van de Bibliotheek binnen de peuterspeelzaal en de kinderopvang. De voorleesconsulent organiseert in de peuterspeelzaal en kinderopvang de uitvoering van lees en taal bevorderende activiteiten. De functie maakt onderdeel uit van het programma leesbevordering (NPO-gelden).

Reageren belangstellenden
Kijk op de website van bibliotheek Meerssen voor de volledige vacature tekst. De selectiegesprekken vinden plaats op woensdagochtend 2 maart 2022 bij Bibliotheek Meerssen. Reageren, middels CV en bijbehorende motivatiebrief, kan vóór 22 februari 2022 naar Harriët Plantinga, manager Bibliotheek, h.plantinga@bibliotheekmeerssen.nl. Voor inhoudelijke vragen kunnen belangstellenden terecht bij Ellen Timmermans via 043 3652527, voor overige vragen bij Harriët Plantinga via 06-21652772.

Lees vorig bericht

Hoe Ulestraten het vliegveld uit haar grondgebied verloor

Lees volgend bericht

Bekijk nu: Meer Bekeken – Uitgeregisseerd