Bekijk nu: Meer Bekeken – Uitgeregisseerd

In 2020 stond het voortbestaan van de gemeente Meerssen zwaar ter discussie. Sinds de herindeling van 1982 stond het voortbestaan van de zelfstandige gemeente Meerssen nog nooit zo hevig onder druk. Het toenmalige college van burgemeester en wethouders zag geen andere optie meer dan een herindeling met Maastricht. De oud-wethouders maakte zich grote zorgen over de ontstane financiële situatie in 2020. Miljoenen bezuinigingen lagen op de loer. Het leidde uiteindelijk in het opstappen van alle wethouders en een nieuwe politieke crisis.

In de Meer Bekeken documentaire ‘Uitgeregisseerd’ blikken de partijen terug op deze rumoerige tijd. Ook komen er een aantal nieuwe ontwikkelingen naar boven over deze periode.

Lees vorig bericht

Bibliotheek zoekt voorleesconsulent mbo+

Lees volgend bericht

Meer Actueel week 5-2022: Beïnvloeding tijdens herindelingscrisis, jeugdprinsenpaar & kerk Rothem