Bibliotheek aan huis

Stock foto

Bibliotheek Meerssen laat weten dat er mogelijkheden zijn om boeken thuis bezorgd te krijgen. Zij schrijven in hun persbericht: “houd je van lezen, maar ben je door ziekte of een beperking (tijdelijk) niet in staat om zelf naar de Bibliotheek te komen? Bel de Bibliotheek! Bibliotheek Meerssen biedt ondersteuning zodat je toch gebruik kunt maken van onze Bibliotheek. Wij zijn ook nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers.”

Kennismakingsgesprek
“Tijdens een kennismakingsgesprek maken wij afspraken over wat je graag leest, hoe vaak en op welke dag je de materialen bij voorkeur wilt ontvangen via een van onze Bibliotheek-aan-Huis-vrijwilligers. Ook is het mogelijk om samen met een vaste vrijwilliger de Bibliotheek te bezoeken. Deze bibliotheekdienst is gratis als je lid bent van de Bibliotheek” vervolgt de bibliotheek hun bericht. Aanmelden voor Bibliotheek-aan-Huis kan door een persoonlijk gesprek in de bibliotheek, telefonisch 043 3642411 of per mail via info@bibliotheekmeerssen.nl.

Boekbezorgers gevraagd
Mensen die interesse hebben om, bij een of meerdere mensen die door ziekte of beperking niet in staat zijn om zelf de Bibliotheek te bezoeken, boeken te bezorgen of te ondersteunen? Laat het de bibliotheek weten. Stuur gegevens (naam, adres, telefoonnummer) naar info@bibliotheekmeerssen.nl of bel voor meer informatie. In een kennismakingsgesprek worden de mogelijkheden besproken.

Lees vorig bericht

Hoogwaterpiek Geul onderweg, waarschijnlijk geen grote overlast

Lees volgend bericht

BRUG-M wil grootschalige herindeling en de OZB bevriezen