Expositie Nicole Hardy in Landgraaf 

Op zondag 13 februari 2022 houd kunstenaar Nicole Hardy uit Bunde de expositie ‘Heavenly Gardens’ in Ipomal galerie en kunstuitleen te Landgraaf. De expositie is door corona herhaaldelijk noodgedwongen uitgesteld. De openstelling vindt plaats tussen 14:00 uur en 17:00 uur in aanwezigheid van de kunstenaar.

‘Heavenly Gardens’
Nicole Hardy heeft met ‘Heavenly Gardens’ een omsloten micro universum, met figuratieve symbolen en abstracte vormen gecreëerd. Nu wij allen onze sociale contacten tot een minimum hebben teruggebracht en teruggeworpen zijn op een leven dat zich om en nabij het eigen (t)huis afspeelt is de tuin een welkom toevluchtsoord, een vooruitzicht naar de lente, een verborgen waarde. De passie voor natuur als paradijselijke plek laat zien dat er een collectief verbinden, verwonderen of ervaren is.

Coronavoorschriften
De expositie loopt van 13 februari tot en met 20 maart 2022 en wordt gehouden in Ipomal galerie en kunstuitleen Charles Frehenstraat 5 6374 EK Landgraaf. Telefoon  045-5323619. De galerie is geopend tijdens de weekenden, op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur en op afspraak. De galerie laat weten dat zij zich houden aan de coronavoorschriften. Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar. Mondkapjes zijn vanaf 13 jaar verplicht bij verplaatsing binnen. Het tonen van een coronatoegangsbewijs met QR code is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.

Lees vorig bericht

Volledig interview met oud-wethouder Heusschen

Lees volgend bericht

Uitgelicht – nabeschouwing raadsvergadering 09-02-2022 deel 1