Geen grote activiteiten Aanhawwersj, wel ziekenactie en jubileum Sjampsjeut

De Aanhawwersj gaan dit jaar geen grootschalige carnavalsactiviteiten organiseren. Er is al een streep gezet door de optocht en de prinsuitroeping. Wel zal de ziekenactie doorgaan en wordt de 6×11 jarige jubileum Sjampsjeut gratis verspreid door Meerssen en Rothem.

Ziekenactie
“Grootschalige activiteiten binnen of buiten kunnen niet meer worden georganiseerd. Wat we wel doen is het verspreiden van de Sjampsjeut, de carnavalskrant. Ook de ziekenactie kan door gaan”, vertelt Lenardo Maenen, president van de Aanhawwersj.

Verrassing
Het is een jubileumeditie van de Sjampsjeut. Het is de 6×11 editie van de krant. “Vorig jaar hebben we voor de eerste keer de Sjampsjeut gratis verspreid. Dat gaan we dit jaar ook doen. De krant wordt op een ludieke manier verspreid”, zegt Maenen. “Maar hoe en wat, wordt nog even een verrassing.”

Lees vorig bericht

Uitgelicht – nabeschouwing raadsvergadering 09-02-2022 deel 1

Lees volgend bericht

IVN Meerssen: nieuw bestuur en zondagmiddagwandeling